ESIINTYJÄT:
Aaro630, Aavikko, Arppa, Ege Zulu, Emilia Sisco, emma & matilda, Figaro, Husky Rescue - 20th Anniversary, Jaakko Kulta, J. Karjalainen, Jytää ja iskelmää, Litku Klemetti, Mirella, Nössö Nova, Olavi Uusivirta, Pehmoaino, Rebekka Holi, Regina: Soita mulle, Samuli Putro, Us, Vesta, Ville Leinonen & Valumo, Yona

Perjantai 22.8.2025
Aaro630, Emilia Sisco, emma & matilda, Jaakko Kulta, J. Karjalainen, Jytää ja iskelmää, Mirella, pehmoaino, Samuli Putro, Vesta, Ville Leinonen & Valumo

Lauantai 23.8.2025
Aavikko, Arppa, Ege Zulu, Figaro, Husky Rescue - 20th Anniversary, Jytää ja iskelmää, Litku Klemetti, Nössö Nova, Olavi Uusivirta, Rebekka Holi, Regina: Soita mulle, Us, Yona


VAPAAEHTOISUUS
Käynnistämme vuoden 2025 vapaaehtoishaun toukokuussa. Festivaalilla on vuosittain yli sata vapaaehtoista, joille tarjoamme kahden päivän festivaalirannekkeen, lämpimän aterian molempia vuoroja kohden sekä yhteisen karonkan sunnuntaina. Monipuoliset tehtävät vaihtelevat aina alueen rakentamisesta rannekkeenvaihtoon. 


SAAPUMINEN
Tässä muutamia ohjeita ja huomioita auttamaan Festivaali-alueelle saapumisessa. Haluamme myös muistuttaa, että tapahtumaviikolla on käytössä ennakkorannekkeenvaihtopiste. Vaihtaessasi lippusi rannekkeeseen etukäteen, vältät jonottamista alueella.

Osoite: Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere

Festivaalialue on avoinna:
Perjantaina 22.8. klo 15-02 (Valomerkki klo 01:30)
Lauantaina 23.8. klo 14-02 (Valomerkki klo 01:30)

Kävellen
Festivaalialueena toimiva Pyynikin Kesäteatterin ympäristö sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Keskustasta alueelle on helppo saapua Pyhäjärven rantaa pitkin kulkevan, kauniin Pyynikin rantapolun kautta. Pyynikiltä ja Pispalan suunnalta saapuville suositellaan kulkua Pyynikintietä pitkin aina Jalkasaarentielle asti.

Polkupyörällä
Polkupyörä on mitä mainioin tapa saapua Pyynikillä sijaitsevalle festivaalialueelle. Festivaalin maksuton pyöräparkki sijaitsee Rosendahlin rannan yläparkkipaikalla. Tänne löydät helposti navigoimalla osoitteeseen: Jalkasaarentie 2, 33230 Tampere. Huomioithan, että pyöräparkki ei ole vartioitu, eikä Festivaali vastaa parkkiin jätetyistä pyöristä.

Sähköpotkulaudalla
Mikäli tulet paikalle sähköpotkulaudalla, tulee sähköpotkulauta jättää siististi Festivaalin pyöräparkkiin huomioiden myös muut pyörällisillä kulkuneuvoilla saapuvat vieraat.

Bussilla
Festivaalille matkustat myös kätevästi bussilla. Keskustorin ja Festivaalin väliä liikennöi bussi numero 10. Bussit kulkevat Pyynikintien kautta Festivaali-alueen ohi. Lähin pysäkki on ihan alueen tuntumassa, Scandic Rosendahlin edessä. Linja 10 lähtee keskustasta Hämeenkadun pysäkiltä: Keskustori C. Aikataulut ja reitit löydät täältä: https://www.nysse.fi/aikataulut-ja-reitit.html 

Raitiovaunulla
Tampereen raitiovaunu liikennöi normaalisti myös Festivaali-viikonloppuna. Hervannan tai Santalahden suunnasta (myös, Tampereen keskusta, Tammela, Kaleva, Amuri.) raitiovaunulla numero 1 saapuvien asiakkaiden pysäkki sijaitsee Pyynikintorilla, josta on noin 1,1km matka Festivaali-alueelle. Lisää infoa ratikalla kulkemiseen löydät osoitteesta: https://www.tampereenratikka.fi/ sekä https://www.nysse.fi/aikataulut-ja-reitit.html 

Autolla
Parkkipaikkoja on hyvin rajoitetusti festivaalialueen lähistöllä, eikä Festivaalilla ole yksityisautoilijoille järjestettyä parkkialuetta. Festivaalialueen läheisellä P-alueella sallitaan ainoastaan artisti- ja inva-pysäköinti. Mikäli tarvitset autollesi inva-paikan, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: info@altagency.fi.

Suosittelemme Festivaalin asiakkaita saapumaan tapahtumaan kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Taksilla
Festivaalialueen lähin taksitolppa sijaitsee Jalkasaarentien yläpäässä osoitteessa: Jalkasaarentie 1, 33230 Tampere. Taksitolppa sijaitsee siis noin parin sadan metrin päässä festivaalialueesta.


RANNEKKEENVAIHTO
Festivaaliviikolla on käytössä Olympian ennakkorannekkeenvaihtopiste, jonka tarkat aukioloajat julkaistaan myöhemmin. Sekä yhden että kahden päivän rannekkeet luovutetaan yksilöllisesti ja laitetaan suoraan ranteeseen. Myös yhden päivän rannekkeella voit poistua Festivaali-alueelta ja palata takaisin alueelle saman päivän aikana.

Perjantaina 22.8. rannekkeenvaihto aukeaa pääporttien välittömässä läheisyydessä 1 tunnin ennen Festivaalin porttien aukeamista eli perjantaina kello 14:00 ja lauantaina kello 13:00. Suosittelemme kuitenkin rannekkeenvaihtoa ennakkoon ruuhkien välttämiseksi.


NARIKKA
Alueen ulkopuolella pääportin vieressä on vapaaehtoinen narikka. Narikan hinta on 3€ / käynti. Maksua ei peritä, kun luovut narikkapaikastasi. Narikka avautuu samaan aikaan tapahtuma-alueen kanssa ja sulkeutuu alueen sulkeutuessa. Jätäthän kaikki festivaalialueella kielletyt esineet viimeistään narikkaan.

Huom! Narikkaan ei voi jättää tavaraa yösäilytykseen, vaan ne siirretään tapahtuman päätyttyä löytötavaroihin.

Löytötavaroita voit tiedustella Festivaalin aikana narikasta. Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Pirkanmaan löytötavaratoimistoon (Suvantokatu 10, 33100 Tampere) ja löytötavaroita voi tiedustella puhelimitse numerosta: 0600 300758.


KIELLETYT ESINEET
Festivaalin porteilla tehdään turvatarkastus, joten muistin virkistykseksi kirjoitimme alle listan alueella kielletyistä asioista ja esineistä:

Festivaali-alueelle EI SAA ottaa:
-Omia juomia. Tyhjän vesipullon (myös alumiinisen kestopullon) saa tuoda mukanaan. 

-Toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvia tai turvallisuutta vaarantavia sekä laittomia esineitä ja aineita. Tällaisia ovat esimerkiksi terävät veitset, huumausaineet, monitoimityökalut, palo- ja räjähdysvaaralliset kemikaalit, soihdut, aseet ja muut vastaavat yleisesti vaaraa aiheuttavat esineet. Turvatarkastuksessa tavatuista laittomista esineistä ja aineista ilmoitamme poikkeuksetta poliisille.

-Aurinko- ja sateenvarjot, teltat, katokset, retkipöydät ja -tuolit, sekä muut vastaavat tavarat, jotka voivat aiheuttaa näköesteen, kaatumisriskin tai vaaratilanteita muulle festivaaliyleisölle. Myöskään ilmatäytteisiä patjoja tai istuimia ei saa tuoda alueelle.

-Selfietikut ja järjestelmäkameroiden jalustat. Kameran saa kuitenkin ottaa mukaan alueelle.

-Lasiesineet

-Lemmikkieläimiä, poislukien avustaja- tai työkäytössä olevan koiran

Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako mukanasi tuotavaa esinettä ottaa festivaalialueelle. Festivaalin porttien välittömässä läheisyydessä on narikka, johon saa tavarat säilöön.


MAKSAMINEN
Festivaalilla maksaminen onnistuu ainoastaan kortilla. CoreGon maksupäätteillä suoritettu korttimaksu on nopein ja vaivattomin tapa maksaa Festivaali-alueella ja se nopeuttaa myös kassapisteiden toimintaa ja vähentää sitä kautta mahdollisia ruuhkia. Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä kaikissa Festivaalin myyntipisteissä. Huomioithan siis, että Festivaalilla ei voi maksaa käteisellä.


NOLLATOLERANSSI HÄIRINNÄLLE
Festivaalilla on nollatoleranssi häirinnälle sen kaikissa muodoissa. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, rasismia, väkivaltaa, hyväksikäyttöä tai kenenkään koskemattomuuden rikkomista. Otamme organisaationa tämän aiheen erittäin vakavasti ja pyrimme parhaamme mukaan siihen, että edellä mainittua käytöstä ei kukaan joutuisi Festivaalilla kohtaamaan. Mikäli kohtaat ongelmia, voit lähestyä ketä tahansa Festivaalin työntekijää tai järjestyksenvalvojaa tapahtuman aikana.

Festivaalin häirintäyhdyshenkilönä toimii tänäkin vuonna Selja Schellhammer. Selja päivystää ja partioi tapahtuma-alueella, ja hänet tunnistaa punaisesta häirintäyhdyshenkilön huomioliivistä.  Saat yhteyden häirintäyhdyshenkilöön ottamalla yhteyden lähimpään järjestyksenvalvojaan, Festivaalin henkilökuntaan tai olemaan puhelimitse yhteydessä suoraan Seljaan (+358 40 355 3041).

Festivaali-alueella on mahdollista päästä rauhalliseen ympäristöön puhumaan häirintäyhdyshenkilön kanssa. Häirintäyhdyshenkilö tukee häirintätilanteiden selvittämisessä, emmekä voi tarpeeksi painottaa sitä, että kaikki tilanteet tullaan käsittelemään ehdottoman luottamuksellisesti. Seljalle voi myös laittaa tapahtuman aikana, tai halutessaan vielä tapahtuman jälkeenkin, sähköpostia osoitteeseen: hairintayhdyshenkilo.festivaali@securitas.fi.

Haluamme tarjota jokaiselle yhdenvertaisen mahdollisuuden nauttia Festivaalista. Tehdään Festivaalista yhdessä paikka, jossa jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi!

Festivaalin turvallisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Securitas Events.


ESTEETTÖMYYS
Pyynikin Kesäteatterin ympäristössä sijaitseva tapahtuma-alue ei ole täysin esteetön nurmialueiden ja epätasaisen maaston vuoksi. Festivaalin alue on kokonaisuudessaan ulkotilaa, josta Pispalana tunnetun kakkoslavan alue on nurmikkoa ja Amphiteatterille vievä puistokäytävä on hiekkatie. 

Pyynikki-nimeä kantava päälava sijaitsee täysin asfaltoidulla alueella. Päälavan edustalla on katsomokoroke, jonka välittömästä läheisyydestä löytyy Inva-WC. Myös jokaisella Festivaalin WC-alueella on Inva-WC. 

Inva-asiakkaille järjestetään pysäköintipaikka P-alueelta tapahtuman läheisyydestä. Mikäli tarvitset autollesi inva-paikan, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: info@altagency.fi.

Avustajat pääsevät Festivaalille ilmaiseksi avustettavan seurassa. Avustajan on oltava mukana ranneketta vaihdettaessa, jolloin ranneke pystytään laittamaan molempien ranteeseen avustettavan lippua vastaan. Tarve avustajalle on todistettava vammaiskortilla / lääkärintodistuksella.


ALUE SIISTINÄ
Roskat roskikseen! Yhdessä voimme pitää huolen siitä, että Pyynikin uniikki festivaalialue pysyy siistinä ja viihtyisänä, joten laitetaan roskat oikeisiin roskiksiin.

Festivaalialueella on useita ekopisteitä, joista löytyy astiat yleisimmille jätejakeille. Alueelta löytyy astiat biojätteelle, energiajätteelle, kartongille, metallille, lasille sekä muoville. Festivaali-alueella kiertää siivoustiimejä, jotka pitävät huolta alueen siisteydestä ja opastavat sinua mielellään jätteiden lajittelussa. Festivaalilla on myös jaossa taskutuhkiksia, joita löydät merchandise-pisteeltä.

Me Festivaalilla tiedostamme oman vaikutuksemme ympäristöön. Pyrimme aktiivisesti toimimaan ja kehittymään kestävämmän tapahtumajärjestämisen puolesta. Pidetään yhdessä huolta siitä, että Festivaalilla jätteet lajitellaan ja kierrätetään tehokkaasti. Jätetään Pyynikin Kesäteatterin ympäristö jopa parempaan kuntoon kuin saapuessamme!

VAPAAEHTOISUUS
Käynnistämme vuoden 2025 vapaaehtoishaun toukokuussa. Festivaalilla on vuosittain yli sata vapaaehtoista, joille tarjoamme kahden päivän festivaalirannekkeen, lämpimän aterian molempia vuoroja kohden sekä yhteisen karonkan sunnuntaina. Monipuoliset tehtävät vaihtelevat aina alueen rakentamisesta rannekkeenvaihtoon. 


SAAPUMINEN
Tässä muutamia ohjeita ja huomioita auttamaan Festivaali-alueelle saapumisessa. Haluamme myös muistuttaa, että tapahtumaviikolla on käytössä ennakkorannekkeenvaihtopiste. Vaihtaessasi lippusi rannekkeeseen etukäteen, vältät jonottamista alueella.

Osoite: Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere

Festivaalialue on avoinna:
Perjantaina 22.8. klo 15-02 (Valomerkki klo 01:30)
Lauantaina 23.8. klo 14-02 (Valomerkki klo 01:30)

Kävellen
Festivaalialueena toimiva Pyynikin Kesäteatterin ympäristö sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Keskustasta alueelle on helppo saapua Pyhäjärven rantaa pitkin kulkevan, kauniin Pyynikin rantapolun kautta. Pyynikiltä ja Pispalan suunnalta saapuville suositellaan kulkua Pyynikintietä pitkin aina Jalkasaarentielle asti.

Polkupyörällä
Polkupyörä on mitä mainioin tapa saapua Pyynikillä sijaitsevalle festivaalialueelle. Festivaalin maksuton pyöräparkki sijaitsee Rosendahlin rannan yläparkkipaikalla. Tänne löydät helposti navigoimalla osoitteeseen: Jalkasaarentie 2, 33230 Tampere. Huomioithan, että pyöräparkki ei ole vartioitu, eikä Festivaali vastaa parkkiin jätetyistä pyöristä.

Sähköpotkulaudalla
Mikäli tulet paikalle sähköpotkulaudalla, tulee sähköpotkulauta jättää siististi Festivaalin pyöräparkkiin huomioiden myös muut pyörällisillä kulkuneuvoilla saapuvat vieraat.

Bussilla
Festivaalille matkustat myös kätevästi bussilla. Keskustorin ja Festivaalin väliä liikennöi bussi numero 10. Bussit kulkevat Pyynikintien kautta Festivaali-alueen ohi. Lähin pysäkki on ihan alueen tuntumassa, Scandic Rosendahlin edessä. Linja 10 lähtee keskustasta Hämeenkadun pysäkiltä: Keskustori C. Aikataulut ja reitit löydät täältä: https://www.nysse.fi/aikataulut-ja-reitit.html

Raitiovaunulla
Tampereen raitiovaunu liikennöi normaalisti myös Festivaali-viikonloppuna. Hervannan tai Santalahden suunnasta (myös, Tampereen keskusta, Tammela, Kaleva, Amuri.) raitiovaunulla numero 1 saapuvien asiakkaiden pysäkki sijaitsee Pyynikintorilla, josta on noin 1,1km matka Festivaali-alueelle. Lisää infoa ratikalla kulkemiseen löydät osoitteesta: https://www.tampereenratikka.fi/ sekä https://www.nysse.fi/aikataulut-ja-reitit.html

Autolla
Parkkipaikkoja on hyvin rajoitetusti festivaalialueen lähistöllä, eikä Festivaalilla ole yksityisautoilijoille järjestettyä parkkialuetta. Festivaalialueen läheisellä P-alueella sallitaan ainoastaan artisti- ja inva-pysäköinti. Mikäli tarvitset autollesi inva-paikan, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: info@altagency.fi.

Suosittelemme Festivaalin asiakkaita saapumaan tapahtumaan kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Taksilla
Festivaalialueen lähin taksitolppa sijaitsee Jalkasaarentien yläpäässä osoitteessa: Jalkasaarentie 1, 33230 Tampere. Taksitolppa sijaitsee siis noin parin sadan metrin päässä festivaalialueesta.


RANNEKKEENVAIHTO
Festivaaliviikolla on käytössä Olympian ennakkorannekkeenvaihtopiste, jonka tarkat aukioloajat julkaistaan myöhemmin. Sekä yhden että kahden päivän rannekkeet luovutetaan yksilöllisesti ja laitetaan suoraan ranteeseen. Myös yhden päivän rannekkeella voit poistua Festivaali-alueelta ja palata takaisin alueelle saman päivän aikana.

Perjantaina 22.8. rannekkeenvaihto aukeaa pääporttien välittömässä läheisyydessä 1 tunnin ennen Festivaalin porttien aukeamista eli perjantaina kello 14:00 ja lauantaina kello 13:00. Suosittelemme kuitenkin rannekkeenvaihtoa ennakkoon ruuhkien välttämiseksi.


NARIKKA
Alueen ulkopuolella pääportin vieressä on vapaaehtoinen narikka. Narikan hinta on 3€ / käynti. Maksua ei peritä, kun luovut narikkapaikastasi. Narikka avautuu samaan aikaan tapahtuma-alueen kanssa ja sulkeutuu alueen sulkeutuessa. Jätäthän kaikki festivaalialueella kielletyt esineet viimeistään narikkaan.

Huom! Narikkaan ei voi jättää tavaraa yösäilytykseen, vaan ne siirretään tapahtuman päätyttyä löytötavaroihin.

Löytötavaroita voit tiedustella Festivaalin aikana narikasta. Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Pirkanmaan löytötavaratoimistoon (Suvantokatu 10, 33100 Tampere) ja löytötavaroita voi tiedustella puhelimitse numerosta: 0600 300758.


KIELLETYT ESINEET
Festivaalin porteilla tehdään turvatarkastus, joten muistin virkistykseksi kirjoitimme alle listan alueella kielletyistä asioista ja esineistä:

Festivaali-alueelle EI SAA ottaa:
-Omia juomia. Tyhjän vesipullon (myös alumiinisen kestopullon) saa tuoda mukanaan. 

-Toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvia tai turvallisuutta vaarantavia sekä laittomia esineitä ja aineita. Tällaisia ovat esimerkiksi terävät veitset, huumausaineet, monitoimityökalut, palo- ja räjähdysvaaralliset kemikaalit, soihdut, aseet ja muut vastaavat yleisesti vaaraa aiheuttavat esineet. Turvatarkastuksessa tavatuista laittomista esineistä ja aineista ilmoitamme poikkeuksetta poliisille.

-Aurinko- ja sateenvarjot, teltat, katokset, retkipöydät ja -tuolit, sekä muut vastaavat tavarat, jotka voivat aiheuttaa näköesteen, kaatumisriskin tai vaaratilanteita muulle festivaaliyleisölle. Myöskään ilmatäytteisiä patjoja tai istuimia ei saa tuoda alueelle.

-Selfietikut ja järjestelmäkameroiden jalustat. Kameran saa kuitenkin ottaa mukaan alueelle.

-Lasiesineet

-Lemmikkieläimiä, poislukien avustaja- tai työkäytössä olevan koiran

Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako mukanasi tuotavaa esinettä ottaa festivaalialueelle. Festivaalin porttien välittömässä läheisyydessä on narikka, johon saa tavarat säilöön.


MAKSAMINEN
Festivaalilla maksaminen onnistuu ainoastaan kortilla. CoreGon maksupäätteillä suoritettu korttimaksu on nopein ja vaivattomin tapa maksaa Festivaali-alueella ja se nopeuttaa myös kassapisteiden toimintaa ja vähentää sitä kautta mahdollisia ruuhkia. Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä kaikissa Festivaalin myyntipisteissä. Huomioithan siis, että Festivaalilla ei voi maksaa käteisellä.


NOLLATOLERANSSI HÄIRINNÄLLE
Festivaalilla on nollatoleranssi häirinnälle sen kaikissa muodoissa. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, rasismia, väkivaltaa, hyväksikäyttöä tai kenenkään koskemattomuuden rikkomista. Otamme organisaationa tämän aiheen erittäin vakavasti ja pyrimme parhaamme mukaan siihen, että edellä mainittua käytöstä ei kukaan joutuisi Festivaalilla kohtaamaan. Mikäli kohtaat ongelmia, voit lähestyä ketä tahansa Festivaalin työntekijää tai järjestyksenvalvojaa tapahtuman aikana.

Festivaalin häirintäyhdyshenkilönä toimii tänäkin vuonna Selja Schellhammer. Selja päivystää ja partioi tapahtuma-alueella, ja hänet tunnistaa punaisesta häirintäyhdyshenkilön huomioliivistä.  Saat yhteyden häirintäyhdyshenkilöön ottamalla yhteyden lähimpään järjestyksenvalvojaan, Festivaalin henkilökuntaan tai olemaan puhelimitse yhteydessä suoraan Seljaan (+358 40 355 3041).

Festivaali-alueella on mahdollista päästä rauhalliseen ympäristöön puhumaan häirintäyhdyshenkilön kanssa. Häirintäyhdyshenkilö tukee häirintätilanteiden selvittämisessä, emmekä voi tarpeeksi painottaa sitä, että kaikki tilanteet tullaan käsittelemään ehdottoman luottamuksellisesti. Seljalle voi myös laittaa tapahtuman aikana, tai halutessaan vielä tapahtuman jälkeenkin, sähköpostia osoitteeseen: hairintayhdyshenkilo.festivaali@securitas.fi.

Haluamme tarjota jokaiselle yhdenvertaisen mahdollisuuden nauttia Festivaalista. Tehdään Festivaalista yhdessä paikka, jossa jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi!

Festivaalin turvallisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Securitas Events.


ESTEETTÖMYYS
Pyynikin Kesäteatterin ympäristössä sijaitseva tapahtuma-alue ei ole täysin esteetön nurmialueiden ja epätasaisen maaston vuoksi. Festivaalin alue on kokonaisuudessaan ulkotilaa, josta Pispalana tunnetun kakkoslavan alue on nurmikkoa ja Amphiteatterille vievä puistokäytävä on hiekkatie. 

Pyynikki-nimeä kantava päälava sijaitsee täysin asfaltoidulla alueella. Päälavan edustalla on katsomokoroke, jonka välittömästä läheisyydestä löytyy Inva-WC. Myös jokaisella Festivaalin WC-alueella on Inva-WC. 

Inva-asiakkaille järjestetään pysäköintipaikka P-alueelta tapahtuman läheisyydestä. Mikäli tarvitset autollesi inva-paikan, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: info@altagency.fi.

Avustajat pääsevät Festivaalille ilmaiseksi avustettavan seurassa. Avustajan on oltava mukana ranneketta vaihdettaessa, jolloin ranneke pystytään laittamaan molempien ranteeseen avustettavan lippua vastaan. Tarve avustajalle on todistettava vammaiskortilla / lääkärintodistuksella.


ALUE SIISTINÄ
Roskat roskikseen! Yhdessä voimme pitää huolen siitä, että Pyynikin uniikki festivaalialue pysyy siistinä ja viihtyisänä, joten laitetaan roskat oikeisiin roskiksiin.

Festivaalialueella on useita ekopisteitä, joista löytyy astiat yleisimmille jätejakeille. Alueelta löytyy astiat biojätteelle, energiajätteelle, kartongille, metallille, lasille sekä muoville. Festivaali-alueella kiertää siivoustiimejä, jotka pitävät huolta alueen siisteydestä ja opastavat sinua mielellään jätteiden lajittelussa. Festivaalilla on myös jaossa taskutuhkiksia, joita löydät merchandise-pisteeltä.

Me Festivaalilla tiedostamme oman vaikutuksemme ympäristöön. Pyrimme aktiivisesti toimimaan ja kehittymään kestävämmän tapahtumajärjestämisen puolesta. Pidetään yhdessä huolta siitä, että Festivaalilla jätteet lajitellaan ja kierrätetään tehokkaasti. Jätetään Pyynikin Kesäteatterin ympäristö jopa parempaan kuntoon kuin saapuessamme!

© 2025 Festivaali. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustosta vastaa VVR.

© 2025 Festivaali. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustosta vastaa VVR.

© 2025 Festivaali. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustosta vastaa VVR.

VALIKKO

VALIKKO